sábado, octubre 11, 2014

Pebrot Cheese-Cake!


A vegades sóc una mica com al contrari de la resta de gent... Normalment la gent descobreix un bloc que li agrada per internet i més tard l'autora o autor treu un llibre, posem de receptes, i el lector online decideix si el vol comprar i seguir àmpliant el seu coneixement sobre el tema del bloc.
Jo no.
Jo he descobert blocs gràcies a llibres i a anuncis de la televisió. Trist perquè són una noia del segle XXi, d'una generació on internet ho és tot. Però... El meu amor als llibres és infinit i mai es podrà comparar amb els lloc htm.
En aquest cas, deixo aquí una versió d'una recepta que he trobat al visitar el bloc de Sandra Mangas . Desprès de haver-me enamorat del llibre uq eporta el mateix nom: " Las recetas de la felicidad".
És una idea molt bona barrejar conceptes dolços amb salats, i aquí queda de debó espectacular.
La recepta original era amb tomàquets cherry, però com que una de les assitents al sopar que preparava no soporta els tomàquets (els coloms tampoc, però bé, no ve al cas) vaig canviar-los per pebrot vermell. Estèticament és molt similar i dona una textura més intensa i cruixent al conjunt.

http://www.larecetadelafelicidad.com/2013/09/cheesecake-salado-con-tomates.html

Us deixo la nostra versió del quadern de cintes:


Pepper cheese cake

Ingredients

Per la base del pastís:
100 g de mantega fosa
200 g de galetes salades

Per al farcit:
300 g de formatge del tipus Philadelphia
150 g de formatge emmental ratllat
2 ous
Pebre blanc
Orenga

Per a la cobertura:
1 pebrot vermell sencer cru
Oli
Sal
Suc de llimona
Pebre
Herbes provençals
Orenga

Preparació: 
0) Precalentar el forn a 200ºC
1) Triturar les galetes amb una picadora, o en el seu defecte amb un mòrter, o també en el seu defecte un corró...

2) Barrejar les galetes picades amb la mantega fosa, primer amb una espatula i finalment amb les mans

 
3) Cobrir la base del motlle autodesmotllable triat (recomenable un de rodó de 18-20 cm) i una mica les parets amb la massa de galetes i mantega
4) Barrejar en un bol a part els 2 ous batuts, els formatges, la sal i el pebre.
5) Abocar-lo sobre el motlle cobert de pasta de galeta
6) Coure al forn durant 20-25 min
7) Alhora que cou, marinar el pebrot tallat en dauets amb oli, suc de llimona i totes les espècies.

 
8) Quan estigui daurat el pastís, treure'l i deixar refredar

 

 9)Desprès decorar amb els dauets de pernil, desmotllar i servir.

 

Bon appétit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario