La millor manera per evitar el pànic en mig d'un àtac d'inspiració culinaria es tenir sempre a casa algun preparat d'aquests per gent realment gandula, és a dir una capsa on a dins hi han tots els ingredients ja mesurats i barrejats on normalment nomès hi has d'afegir aigua, oli, ous... Fins i tot algunes inclouen els paperets per les magdelenes, el preparat per fer el corresponent frosting (cobertura) i les decoracions (fideus de xocolata...).
Doncs aquí hem recorregut aquesta tarda. Teniem un de Devil Chocolat Cup Cakes, però som una miqueta rebels i hem passat una mica per alt que eren cupcakes i hem fet servir motlles de silicona en forma de floc de nou i mini bundt-cake.
Sí. Els flocs de neu no és que siguin allò més típic de l'agost... Però en honor a l'altre autora d'aquest bloc hem volgut anticipar-nos a la temporada.
La realització d'aquest preparat és tan fàcil que ni copiaré aquí els passos, però es podrien resumir en barrejar-ho tot i posar-ho als motlles. Simple.
Ah, com sempre precalentar primer el forn i engreixar els motlles. Desprès deixar refredar sobre una retxa fins que no cremin i els poguem desmotllar amb cura.
Per les decoracions a més del frosting de xocolata hem preparat glassa fondant. Normalment es troben preparats als que nomès se'ls hi ha d'afegir aigua calenta. En el nostre cas, oh sorpresa, la glassa ha resultat ser de color lila, perquè ha resultat ser de fruita. Un petit detall que no haviem previst...
No passa res. Hem tingut flocs de neu liles molt més originals...
Bon appétit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario